Πατητή Τσιμεντοκονία ΜΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

 
Στην εταιρεία ΜΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ, που έχει την έδρα της στην Παλλήνη, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία Πατητής Τσιμετοκονίας σε προνομιακές τιμές.
 
 
Πατητή Τσιμεντοκονία Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Έτοιμο προς χρήση, βιομηχανικό, ρητινούχο κονίαμα ενός συστατικού, με βάση το γκρι και το λευκό τσιμέντο υψηλών αντοχών. Περιέχει ειδικής κοκκομετρίας, άριστα επιλεγμένα αδρανή και ειδικά βελτιωτικά πρόσθετα, για την επίτευξη αντοχών στην τριβή. Παράγεται σε 2 διαφορετικές κοκκομετρίες και σε δύο χρώματα βάσης, λευκό και γκρι. Οι χρωστικές πούδρες MARMOLINE POWDER COLOUR αποδίδουν στην πατητή τσιμεντοκονία πληθώρα χρωματικών αποχρώσεων
 
 
 
 

 
 
Πατητή Τσιμεντοκονία Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Φυσικές οικολογικές χρωστικές, προερχόμενες από φυσικά οξείδια μετάλλων ακίνδυνα προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Διατίθενται σε πολλά βασικά χρώματα, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό τελικών αποχρώσεων της δικής σας επιλογής.
 
 
 
 

 
 
Πατητή Τσιμεντοκονία Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Ακρυλικής βάσης διαφανές (ματ) βερνίκι εμποτισμού και προστασίας από λάδια και ρύπους. Kατάλληλο σε εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας MARMOLINE VELVET DECO. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις UV ακτίνες. Δεν γυαλίζει, δεν κιτρινίζει, δεν ξεφλουδίζει.
 
 
 
 

 
 
Πατητή Τσιμεντοκονία Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Διαφανής, αλιφατικής βάσεως πολυουρεθάνη, ενός συστατικού χωρίς διαλύτες με σατινέ/ματ φινίρισμα. Κατά την εφαρμογή πολυμερίζεται από την υγρασία του περιβάλλοντος και δημιουργεί μια ενιαία ελαστική υδρόφοβη μεμβράνη, δίνοντας στην επιφάνεια εξαιρετική αντοχή στην τριβή και σε άλλες καταπονήσεις. Είναι ανθεκτική στη UV ακτινοβολία.
 
 
 
 

 
 
Πατητή Τσιμεντοκονία Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Επαλειφόμενο διαφανές αστάρι νερού.
 
 
 
 

 
 
Πατητή Τσιμεντοκονία Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Ρητινούχο, ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα. Χαρακτηρίζεται από υδαταπωθητικότητα, πολύ καλή πρόσφυση με το υπόστρωμα και αντοχή σε τριβές. Χρησιμοποιείται εσωτερικά και εξωτερικά σε πλήθος εφαρμογών, όπως σε δάπεδα και τοίχους για λόγους αισθητικής (π.χ. κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική), σε οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ. Κατάλληλο και για ειδικές κατασκευές, όπως κτιστά κρεβάτια, κτιστά είδη υγιεινής (νιπτήρες, λουτήρες, ντουζιέρες) κλπ.
 
 
 
 

 
 
Πατητή Τσιμεντοκονία Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Ρητινούχο, λεπτόκοκκο τσιμεντοκονίαμα. Χαρακτηρίζεται από υδαταπωθητικότητα, πολύ καλή πρόσφυση με το υπόστρωμα και αντοχή σε τριβές. Μετά τη σκλήρυνση του δημιουργεί μια λεία τελική επιφάνεια. Χρησιμοποιείται σε λεπτά πάχη εφαρμογής (1-3 mm), ως πατητή εμφανής τσιμεντοκονία επάνω σε τσιμεντοειδή υποστρώματα. Κατάλληλο για σκάλες, δάπεδα, τοίχους, καθώς και για ειδικές κατασκευές όπως κτιστά είδη υγιεινής (νιπτήρες, ντουζιέρες κλπ.).
 
 
 
 
 
Πατητή Τσιμεντοκονία Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Έτοιμο προς χρήση, διαφανές ακρυλικό βερνίκι υδατικής βάσης και νανομοριακής δομής. Εφαρμόζεται σε τσιμεντοειδή υποστρώματα, σε φυσικές πέτρες, ξύλινες επιφάνειες κλπ., τονίζοντας το φυσικό τους χρώμα και ταυτόχρονα τους προσδίδει στεγανότητα, αντοχή στις καιρικές επιδράσεις και προστασία από τη ρύπανση της ατμόσφαιρας. Ιδανικό για την προστασία επιφανειών διακοσμημένων με πατητή τσιμεντοκονία. Κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, σε δάπεδο ή τοίχο.
 
 
 
 
 
Πατητή Τσιμεντοκονία Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Υψηλής ποιότητας ανόργανες χρωστικές που χρησιµοποιούνται για το χρωµατισµό κονιαµάτων και σκυροδέµατος. Ιδανικές για χρωµατισµό πατητών τσιµεντοκονιών. Προστίθενται στις πατητές τσιµεντοκονίες DUROCRET-DECO, DUROCRET-DECO FLEX και DUROCRET-DECO FINISH καθώς και σε πληθώρα άλλων κονιαμάτων, όπως τα αυτοεπιπεδούµενα κονιάµατα FLOWCRET. Κατάλληλες για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 
 
 
 
ΑΠΟΧΡΩΣΗ
Διατίθεται σε 10 βάσεις που συνδυάζονται και συνθέτουν 96 επιλεγμένες αποχρώσεις.