Μονωτικά Υλικά ΜΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

 
Στην εταιρεία ΜΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ, που έχει την έδρα της στην Παλλήνη, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από μονωτικά υλικά σε προνομιακές τιμές.
 

ALCHIMICA

 

HYPERDESMO - HAA ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ [25kg]

 
Κατάλληλο για επείγουσες εφαρμογές και τον Χειμώνα, σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας και υγρασίας, αφού στεγνώνει μέσα σε 3 ώρες. Η ελάχιστη κατανάλωσή του (1kg/m2) μπορεί να εφαρμοστεί και σε μία μόνο στρωση, οπότε μειώνεται σημαντικά το εργατικό κόστος, καθώς και πιθανά προβλήματα πρόσφυσης μεταξύ στρώσεων.
 
 
Προσφορές Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Το HYPERDESMO®-HAA είναι χυτή ελαστική μεμβράνη πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού που βασίζεται στον πετυχημενο συνδυασμό HYPERDESMO® και Accelerator 3000. Ο συνδυασμος αυτός εχει εφαρμοστεί πάνω απο 20 χρόνια με επιτυχία δίνοντας λύση όταν ομοιόμορφος, γρήγορος πολυμερισμός χωρις φυσσαλίδες (ασχέτως τις καιρικες συνθηκες) απαιτείται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HYPERDESMO - HAA, πατήστε εδώ (pdf)
 
 
 
 

Μονωτικά Υλικά | Εταιρίες

 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Eπαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 αtm κατά DIN 1048. Κατάλληλο για στεγάνωση υπογείων και δεξαμενών. Ιδανικό για δεξαμενές πόσιμου νερού κατά W-347, ISO 8467. Προσφέρει τη δυνατότητα εκ των υστέρων στεγανοποίησης υπόγειων χώρων εσωτερικά, εφαρμοζόμενο και από την αντίθετη πλευρά του νερού.

Κατατάσσεται ως προϊόν προστασίας επιφανειών σκυροδέματος, σύμφωνα με το πρότυπο EΝ 1504-2.

 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Ελαστικό, επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών. Όπως το AQUAMAT, επιπλέον δε, καταλληλότερο για επιφάνειες που παρουσιάζουν ή πρόκειται να παρουσιάσουν τριχοειδείς ρωγμές, λόγω συστολοδιαστολών ή δονήσεων. Ιδανικό για δώματα, ζαρντινιέρες, πισίνες, σήραγγες, υπέργειες δεξαμενές κλπ. Επίσης, για τη στεγάνωση κάτω από κεραμικά πλακίδια, σε συνδυασμό με την ελαστική κόλλα πλακιδίων ISOMAT AK-ELASTIC.

Κατατάσσεται ως προϊόν προστασίας επιφανειών σκυροδέματος, σύμφωνα με το πρότυπο EΝ 1504-2.
 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Ρητινούχο τσιμεντοκονίαμα. Κατάλληλο για επισκευές επιφανειών σκυροδέματος, τοιχοποιιών, σοβάδων, κατασκευή κορφιάδων στεγών, κατασκευή λουκιών κλπ.
Κατατάσσεται ως επισκευαστικό κονίαμα σκυροδέματος τύπου PCC R2 κατά ΕΝ 1504-3.
 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Ελαστικό και εύκαμπτο τσιμεντοειδές κονίαμα στεγανοποίησης σκυροδέματος και τοιχοποιίας. Αποτελείται από δύο συστατικά: Tη λευκή σκόνη τσιμεντοειδούς βάσης με επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή και ειδικά πρόσθετα (συστ.Α) και το υγρό ακρυλικό υψηλής απόδοσης (συστ.Β).
 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Έτοιμο επαλειφόμενο στεγανωτικό με βάση ακρυλικές και πολυουρεθανικές ρητίνες ενός συστατικού.
 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Το AREXOL LAC είναι στεγανωτικό προϊόν ασφαλτικής βάσης ενός συστατικού. Αποτελείται από οξειδωμένη άσφαλτο (85/25) διαλυμένη σε αρωματικούς διαλύτες. Στην τελική του μορφή (στερεή) σχηματίζει γυαλιστερό φιλμ, αδιαπέραστο από το νερό και πολύ καλά συγκολλημένο σε όλες τις δομικές επιφάνειες.
 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Evotec PA 4.0-4.5-5.0kg/m2 με Γκρι Ψηφίδα

Πλαστομερείς μεμβράνες ΑΡΡ με γκρι ψηφίδα -5o
4.0kg/m2 παλετοποίηση: 300m2 (30 ΄ρολά των 10m2)
4.5kg/m2 παλετοποίηση: 270m2 ( 27 ρολά των 10m2)
5.0kg/m2 παλετοποίηση: 250m2 (25 ρολά των 10m2)
 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Το Sikalastic® -612 είναι μια υγρή μεμβράνη πολυουρεθανικής βάσης, ψυχρής εφαρμογής, ενός συστατικού, με τεχνολογία ωρίμανσης που ενεργοποιείται από την υγρασία αλλά δεν επηρεάζεται από αυτή κατά την διάρκεια της ωρίμανσης. Ωριμάζει προς σχηματισμό ανθεκτικής μεμβράνης στεγανοποίησης χωρίς ραφές για εκτεθειμένες επιφάνειες δωμάτων.
 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Το Sikaflex-11 FC+ είναι ενός συστατικού, ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό πολλαπλών χρήσεων βάσεως πολυουρεθάνης. Κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές
 
 
 
 
 
 
 
Μονωτικά υλικά - ΜΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ
 
Λεωφόρος Σπάτων 55 - 57
15351 Αττική, Παλλήνη
 
Τηλέφωνο: +302106034552
 
Κινητό τηλέφωνο: +306946476007
 
Φαξ: +302106034552