ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ 26,30€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ
 
 
 
 

Μονωτικά Υλικά ΜΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

 
Στην εταιρεία ΜΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ, που έχει την έδρα της στην Παλλήνη, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από μονωτικά υλικά σε προνομιακές τιμές.
 

Μονωτικά Υλικά | Εταιρίες

 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Το MARISEAL® 250 είναι μία επαλειφόμενη ελαστική μεμβράνη πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού άριστης ποιότητας, που χρησιμοποιείται για μακροχρόνια στεγάνωση. Λόγω της τεχνολογίας του δίνει λύσεις σε προβλήματα στεγάνωσης, όπως σε επιφάνειες με στάσιμα νερά και πάγους.

 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Το ISOFLEX 15KG είναι ένα ελαστομερές, επαλειφόμενο στεγανωτικό ταρατσών και κεραμοσκεπών. Σε λευκό χρησιμοποιείται για στεγανοποίηση ταρατσών που έχουν επαρκείς κλίσεις. Σχηματίζει μία εξαιρετικά ελαστική και στεγανή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις, με αντοχή στις καιρικές επιδράσεις και τον χρόνο. Μπορεί να εφαρμοστεί και σαν ψυχρή βαφή ταρατσών. Σε κεραμιδί απόχρωση χρησιμοποιείται για τη στεγανοποίηση κεραμοσκεπών.
 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Το SILATEX® SUPER είναι ένα ακρυλικό επαλειφόμενο στεγανωτικό ταρατσών υδατικής βάσης με υψηλή ελαστικότητα και αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία.Εφαρμόζεται σε εκτεθειμένες ταράτσες, πάνω σε ασφαλτικές μεμβράνες,σε μεταλλικές επιφάνειες, κεραμίδια και εξωτερικά τοιχεία.
 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Το NEOPROOF® POLYUREA είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό αλειφατικής πολυουρίας, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία. Παρουσιάζει μηδενική απορρόφηση νερού και σχηματίζει μια μεμβράνη αδιαπέραστη από την υγρασία και τα λιμνάζοντα νερά για μακροχρόνια προστασία στεγάνωσης. Διατηρεί τις ιδιότητές του σε θερμοκρασίες -35oC εώς +80oC και καλύπτει τις τριχοειδείς ρωγμές.
 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Το PLANISEAL 88 είναι ένα οσμωτικό τσιμεντοκονίαμα κατάλληλο για επαφή με πόσιμο νερό, για τη στεγάνωση δομών τοιχοποιίας και κατασκευών σκυροδέματος. Είναι ένα κονίαμα αποτελούμενο από ένα συνδετικό τσιμεντοειδούς βάσης, αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας και ειδικές συνθετικές ρητίνες.
 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Το AQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό τσιμεντοκονίαμα υπογείων και δεξαμενών. Παρέχει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση εως 5atm. Πιστοποιημένο για δεξαμενές πόσιμου νερού. Παρέχει τη δυνατότητα εκ των υστέρων στεγανοποίησης υπογείων εσωτερικά, εφαρμοζόμενο και από την αντίθετη πλευρά του νερού.
 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Το MAPELASTIC SMART 30KG είναι ένα στεγανωτικό τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών με υψηλή ελαστικότητα που εφαρμόζεται για τη στεγάνωση επιφανειών από σκυρόδεμα, μπαλκονιών, ταρατσών, μπάνιων και πισινών.
 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Το MAPEGROUT TISSOTROPICO είναι ένα ινοπλισμένο μη συρρικνούμενο κονίαμα που χρησιμοποιείται για όλες τις εργασίες επισκευής σκυροδέματος. Φτιαγμένο από συνδετικά τσιμέντου , κοκκομετρικά διαβαθμισμένα αδρανή, ειδικά πρόσθετα, συνθετικές ίνες και έχει μεγάλη μηχανική αντοχή. Επισκευάζει επιφάνειες σε πάχος μέχρι 30-35mm, με μία μόνο στρώση χωρίς καλούπωμα.
 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Το ISOMAT REPAIR 5-70 είναι ένα ινοπλισμένο ρητινούχο επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα υψηλών αντοχών χωρίς διαβρωτικά συστατικά. Χαρακτηρίζεται από υψηλές αντοχές, πολύ καλή πρόσφυση με το υπόστρωμα και σταθερότητα όγκου. Εφαρμόζεται σε στρώσεις πάχους έως 30mm και για σημειακές αποκαταστάσεις έως 70mm.
 
 
 
 

 
 
Μονωτικά υλικά Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Το DUROCRET είναι ένα ρητινούχο επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα. Κατάλληλο για επισκευές επιφανειών σκυροδέματος, τοιχοποιιών, σοβάδων, κατασκευή κορφιάδων στεγών, κατασκευή κουκιών κτλ.