Κόλλες πλακιδίων ΜΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

 
Στην εταιρεία ΜΟΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ, που έχει την έδρα της στην Παλλήνη, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από κόλλες πλακιδίων σε προνομιακές τιμές.
 
 
Κόλλες πλακιδίων Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
ΛΕΥΚΗ ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ SUPER 100(C2TE) 25kg.

Λευκή ενισχυμένη ρητινούχα κόλλα SUPER 100, για επικόλληση πλακιδίων, τεχνιτών γρανιτών κ.λ.π., σε τσιμεντοειδές υπόστρωμα, για δάπεδο ή τοίχο, εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Κατηγορία: C2TE. Κατανάλωση περίπου 2,5-4kg/m² ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο του πλακιδίου.
 
 
 
 
 
Κόλλες πλακιδίων Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
ΛΕΥΚΗ ΚΟΛΛΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ AK20 ( C2ΤE S1)

Υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο. Έχει μηδενική ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Πεδία εφαρμογής: Κόλληση απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων (π.χ. gres porcelanato), πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων κτλ., τοίχου ή δαπέδου, σε επιφάνειες με υψηλές απαιτήσεις σε πρόσφυση, ευκαμψία και αντοχή στην υγρασία (π.χ. παλιά στρώση πλακιδίων, δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση, πισίνες κτλ.). Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2 ΤΕ S1 κατά ΕΝ 12004 και ΕΝ 12002.
 
 
 
 
 
Κόλλες πλακιδίων Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
ΛΕΥΚΗ ΚΟΛΛΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ AK22 ( C2ΤE S1)

Εύκαμπτη, υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο. Έχει μηδενική ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Πεδία εφαρμογής: Κόλληση απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων (π.χ. gres porcelanato), πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων, υαλοψηφίδων κτλ., τοίχου ή δαπέδου, σε επιφάνειες με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις σε πρόσφυση, ευκαμψία και αντοχή στην υγρασία (π.χ. δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση, μεταλλικές επιφάνειες, γυψοσανίδες, πισίνες κτλ.). Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2 TE S1 κατά ΕΝ 12004 και ΕΝ 12002.
 
 
 
 
 
Κόλλες πλακιδίων Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
Extra

Υψηλών προδιαγραφών κόλλα πλακιδίων τσιμεντοειδούς βάσης. Για συγκόλληση κεραμικών πλακιδίων σε τοίχους και δάπεδα. Ιδανική για επιφάνειες από σκυρόδεμα, τσιμεντοκονία, πλινθοδομή, σοβάδες κλπ.
 
 
 
 
 
Κόλλες πλακιδίων Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
ΛΕΥΚΟΣ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (CG2WA)

Έτοιμο λευκό βιομηχανικό υπερλεπτόκκοκο κονίαμα αρμολόγησης (στοκαρίσματος) μαρμάρων υψηλής αντοχής (Ι- 52,5), με επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή και πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης σε πολύ μικρούς αρμούς, σε πλακίδια και σε ευαίσθητα μάρμαρα. Το κονίαμα αυτό δεν τρίβεται και δεν αποκολλάται από τις παρειές των πλακιδίων και των μαρμάρων.
 
 
 
 
 
Κόλλες πλακιδίων Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
MULTIFILL MARBLE 0-3 ( CG2 WA )

Λεπτόκοκκος αρμόστοκος με βάση το τσιμέντο, ενισχυμένος με πολυμερή συστατικά (ρητίνες). Χαρακτηρίζεται από υψηλές μηχανικές αντοχές, άριστη χρωματική σταθερότητα και μεγάλη υδαταπωθητικότητα. Κατάλληλος για πλάτος αρμών έως 3 mm. Χρησιμοποιείται για την αρμολόγηση μαρμάρων, γρανιτών, πλακιδίων, υαλοψηφίδας, μαρμαροψηφίδας, τοίχου ή δαπέδου, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Κατατάσσεται ως αρμόστοκος τύπου CG2 WA κατά ΕΝ 13888.
 
 
 
 
 
Κόλλες πλακιδίων Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
TCL 100

Πολύ ισχυρό και συμπυκνωμένο καθαριστικό, κατάλληλο για κεραμικά πλακίδια - cotto - πλακίδια από φυσικό και τεχνητό γρανίτη, αρμούς πλακιδίων, διακοσμητικές πέτρες κ.λπ. Η αποτελεσματικότητά του στον καθαρισμό υπολειμμάτων τσιμέντου - σοβάδων - αρμόστοκων από διάφορες εργασίες, το καθιστούν απαραίτητο εργαλείο για κάθε χρήστη. Καθαρίζει ρύπους που έχουν προκληθεί από την φθορά του χρόνου, κατάλληλο για λεκέδες από καφέ - λάδια - σκουριά - λεκέδες από το πότισμα των γλαστρών κλπ.
 
 
 
 
 
Κόλλες πλακιδίων Μονοτεχνική Μεσογείων
 
 
 
MCL 200

Είναι ένα πολύ ισχυρό και συμπυκνωμένο καθαριστικό κατάλληλο για όλα τα αγυάλιστα μάρμαρα. Η αποτελεσματικότητά του στον καθαρισμό υπολειμμάτων τσιμέντου - σοβάδων - αρμόστοκων από διάφορες εργασίες το καθιστούν απαραίτητο εργαλείο για κάθε χρήστη. Καθαρίζει ρύπους που έχουν προκληθεί από την φθορά του χρόνου, κατάλληλο για λεκέδες από καφέ - λάδια - σκουριά – λεκέδες από το πότισμα των γλαστρών κ.λπ. Είναι φιλικό προς τα ευαίσθητα μάρμαρα αξίας.